Acupunctuur Nijmegen
telefoonnummer acupunctuur nijmegen 06-12345678
info@acupunctuurdukenburg.nl
acupunctuur nijmegen

Acupunctuur Nijmegen - Informatiepagina over acupunctuur


Een overzicht van de pagina's op mijn website Acupunctuur Nijmegen met betrekking tot acupunctuur. Klik op een link om meer over het desbetreffende onderwerp te lezen.
 • Wat is acupunctuur en hoe werkt het?
  Informatie over acupunctuur en haar achterliggende principes. Hier kunt u tevens meer lezen over de oorsprong van acupunctuur en over de verschillen tussen de Chinese en Japanse acupunctuur. Deze beide vormen worden aangeboden vanuit mijn Praktijk voor Acupunctuur te Nijmegen.
 • Welke klachten kan een acupuncturist doorgaans goed verhelpen?
  Een overzicht van veelvoorkomende klachten die met acupunctuur goed te behandelen zijn. Dit is een lijst met klachten zoals het WHO (World Health Organization) deze presenteert. Ik hou als acupuncturist graag de richtlijnen van het WHO aan omtrent de behandelbare klachten, daar waar het WHO veel uitgebreid onderzoek hier naar heeft gedaan en nog steeds aan het verrichten is.
 • Voor wie is acupunctuur geschikt?
  Acupunctuur is voor bijna iedereen geschikt. Het kan zelfs voor jonge kinderen worden toegepast. De tijd dat acupunctuur gezien werd om vooral ouderdomsklachten te behandelen is geheel voorbij. Acupunctuur spreekt nu een zeer breed publiek aan. Van jong tot oud, van sporters tot niet sporters, kiezen tegenwoordig voor acupunctuur.
 • Ervaringen van cliënten met Acupunctuur Nijmegen
  Hier leest u de ervaringen van enkele cliënten met acupunctuur en de resultaten die dit voor hen heeft opgeleverd. Dit zal u een goed beeld van de behandelingen geven en van wat er mogelijk is met acupunctuur. Dit is natuurlijk het beste om te horen uit de mond van een cliënt die zelf in behandeling is geweest. Bent u bij mij in behandeling geweest en wilt u uw ervaring hier aan toevoegen, dan verzoek ik u om deze te e-mailen naar info@acupunctuurdukenburg.nl.

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact met mij op: contact acupunctuur dukenburg
Acupunctuur Nijmegen is lid van:
Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong